Is zwemmen iets voor jou?. Probeer het eens en kom kennismaken. Om er achter te komen of zwemmen iets voor jou is, kun je gewoon een proefles bij ons nemen. Twijfel je dan nog, dan neem je toch noch een derde proefles... geen probleem, En na de proeflessen beslis je wat je doet. Wij hopen natuurlijk dat je blijft en er voor kiest om lekker bij ons te komen zwemmen. Schrijf je in

We hanteren een minimum leeftijdsgrens van 6 jaar en je kind dient in het bezit te zijn van de zwemdiploma's A , B en C. Kom gerust eens kijken bij een van onze trainingen en wie weet wordt jij net zo enthousiast als onze zwemmers.

Wij hebben ook een aantal leden van 30 jaar en ouder. Deze leden kunnen zich inschrijven voor een lidmaatschap waarbij ze ook 3 avonden in de week kunnen zwemmen, maar soms lukt dat niet, helemaal niet erg. Zo hebben wij een flink aantal leden die elke week met plezier in een leuke groep, werken aan zijn of haar conditie, maar we kunnen nog meer van dit soort leden gebruiken, dus schrijf je in voor een proefles... Gewoon doen!!